Fantastische vrijwilligersavond 2018 voor de Wijchense vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken bij maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen. Elk jaar worden vrijwilligers uit de gehele gemeente Wijchen in het zonnetje gezet. Dit als dank voor hun vele werk en als blijk van waardering, georganiseerd door ’t Mozaïek, MeerVoormekaar en de gemeente Wijchen.

De opening gebeurde door directeur van theater ’t Mozaïek Henriëtte Mooren-van den Boomen. In een tot de nok toe gevulde theaterzaal begon de directeur haar speech en bedankte zij de vrijwilligers voor de bijdrage die zij leveren aan Wijchen.

De gemeente was goed vertegenwoordigt met 4 wethouders n.l. Paul Loermans, Geert Gerrits, Titus Burgers en Nick Derks. Wethouder Loermans gaf ook een korte speech. Daarin benadrukte de wethouder op de schreeuw naar vrijwilligers die er zijn bij de sportclubs maar ook bij andere organisaties. Hierna was er een leuk programma. Dit jaar heeft de organisatie voor een ander opzet gekozen. In 2017 was het nog zo dat de vrijwilligers zelf leuke activiteiten konden ondernemen dit jaar worden de vrijwilligers geëntertaind iets waar theater het Mozaïek natuurlijk goed in is. 

Het was een variërend programma met optredens van dans Sanne met 9 leerlingen uit groep 4, 6, 8 en leerlingen uit de brugklas. Luisteren kon men naar de prachtige muziek van niet minder dan Marcel de Groot, ja zoon van….  Als afsluiting in het theater kon men luisteren naar stand-up comedian Thijs Kemperink die regelmatig de zaal plat kreeg van het lachen. 

Na de pauze werd voor de brainstormers en denkers onder de vrijwilligers door Pascal Ninaber een Wijchense Quiz in de huiskamer verzorgd.

De vrijwilligers hebben dit jaar gezellig achteruit leunend in de stoel kunnen genieten van het fantastische programma die de organisatie voor de vrijwilligers heeft neergezet. Het enige waar de vrijwilliger wel hard mee heeft moeten werken deze avond waren de lachspieren en wat hebben de vele vrijwilligers genoten van een ontspannen en gezellige avond.
Ze waren het met elkaar eens dit is voor 2019 zeker voor herhaling vatbaar.

Wilt u komen luisteren en genieten naar het programma-aanbod van het theater ’t Mozaïek kunt u kijken op de site https://www.mozaiekwijchen.nl

Marcel de Groot kunt u zien op 28 februari 2019 met zijn nieuwe voorstelling “DOOR” en Thijs Kemperink kunt u al eerder zien n.l. op 27 oktober a.s.  met zijn voorstelling “BONJE”

De organisatie van de bedankavond vrijwilligers ’t Mozaïek, MeerVoormekaar en de gemeente Wijchen hebben een fantastische verwenavond neergezet voor mensen die dit écht verdienen!  

Tekst en foto’s door Ans Baars-van Haalen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen