Zanger Sjors van der Panne in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Stefan van Ruijven

De absolute favoriet van theatercoördinator Nancy van Nuland komt binnenkort naar Wijchen. En zij is niet de enige die daar blij mee is, want de zaal is al lekker gevuld voor Sjors van der Panne Er is echter nog plek voor meer publiek dat graag luistert en kijkt naar muziek die recht je hart in gezongen wordt.

Zijn stem, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil zet… Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. Om de woorden van Liesbeth List aan te halen: “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en bijzonder.”

Zanger Sjors van der Panne veroverde al de publieksprijs van het Concours de la Chanson en overtuigde jaren geleden bij The Voice of Holland. De warme aanbevelingen van onder meer Marco Borsato, Cornald Maas en Albert Verlinde en zijn fantastische optredens brachten hem uiteindelijk waar hij echt wilde zijn, waar hij thuis is: in de spotlights van het theater voor een aandachtig luisterend publiek. Publiek dat samen met hem zijn lied wil beleven.

Bekijk hier de trailer (The Blind Auditions | The voice of Holland 2014)

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 4 oktober 2018
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater
Artiest: Sjors van der Panne
Voorstelling: Theatertour 2018-2019
Bijzonder: try-out
Genre: muziek
Prijs: €  21,00 (inclusief garderobe en drankje)

Ook mee genieten op donderdag 4 oktober? Via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455 boek je jouw kaarten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen