Mariska van Kolck, Joke de Kruijff en Marleen van der Loo in Theater ‘t Mozaïek in Wijchen

Foto: steef & suus fotografie

Het publiek is erg blij dat het genre komedie weer terug is in theater ’t Mozaïek in Wijchen. En niet met de minste actrices! Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo trakteren het publiek op vrijdag 5 oktober op een kostelijke, muzikale komedie. Geproduceerd door I&L Entertainment, in ons theater bekend van diverse familiemusicals,  zoals Robin Hood en Toms Magische Speelgoedwinkel.

Drie dames komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Het zijn onbekenden van elkaar, maar in deze benauwde situatie, blijken ze veel overeenkomsten te hebben. Vette roddels, herkenbare (soms gênante) situaties en hilarische anekdotes passeren de revue. Scherpe onderwerpen worden besproken, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken. Terwijl de dames wachten op hun ‘redding’ wordt uw lachgrens in deze muzikale komedie behoorlijk ‘gelift’.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 5 oktober 2018
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater
Artiest: Mariska van Kolck, Joke de Kruijff, Marleen van der Loo
Voorstelling: Liften
Bijzonder: try-out
Genre: komedie
Prijs: €  20,00 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn bij het schrijven van dit bericht nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455. De verkoop gaat echter hard en de zaal zit bijna vol, dus voor liefhebbers is enige haast geboden!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen