Mega Vlooienmarkt in Evenementencentrum Olympic Wijchen

Foto:

Vlooienmarkt in het Olympic Evenementen-centrum te Wijchen : 2 hallen bomvol !! De markt wordt georganiseerd op zondag 14 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Het evenement gaat plaats vinden in de beide hallen van het complex. Zo kan men nog meer standhouders plaatsen en kunnen de bezoekers nu nog meer graaien en snuffelen !! Veel mensen uit de omgeving van Wijchen en Nijmegen hebben van de mogelijkheid gebruikt gemaakt om ook een kraampje te huren op deze markt. Zij hebben thuis een grote opruiming gehouden !!

Zij zullen op deze vlooienmarkt hun overtollige huisraad verkopen. Voor de bezoeker van dit evenement is dit de uitgelezen kans, om voor een appel en een ei het huis eens wat op te fleuren met leuke dingen.

Dus bent u op zoek naar een ouderwetse spiegel ? Mist uw slaapkamer net die ene antieke sfeerlamp ? Bent u een fervent verzamelaar van snuisterijen en curiositeiten ? Of houdt u gewoon van die gezellige “ Vlooien-marktsfeer “ ??

Kom dan naar deze Mega XXL Vlooienmarkt. Het adres van het Olympic Evenementen-centrum is Nieuweweg 203 – 6603BM – Wijchen.
Er zullen meer dan 200 kramen opgesteld staan in beide hallen!
Voor meer informatie kunt u bellen met : 0161-456291

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen