Pop-up Restaurant bij de Sfeer van Willems in Wijchen

Foto: HDV Productions

Op vrijdagavond 12 oktober werd voor het eerst een pop-up restaurant georganiseerd bij de Sfeer van Willems in Wijchen.

Het weer zat mee en alle plekken waren gereserveerd: 15 gasten wilden zich graag laten verrassen door Joost Sommerdijk en Noor Boereboom. Ze serveerden een heerlijk 7-gangen diner, waar sommelier Jules Siepman en de brouwer Paul Balm bij de gerechten bijpassende drankjes verzorgden. Stan Bruijsten leverde het verrukkelijke vlees. 

De meeste groenten en kruiden kwamen zo vers van het land en de voorbereiding moet enorm geweest zijn. Wilma en Frank Willems heetten de gasten welkom, waarna begonnen werd met een mix-drankje van saké en gin.

Leuk om te zien hoe de 7 gerechten samengesteld waren en zelfs de bordopmaak al bedacht was. Bij elk gerecht werd vooraf professioneel uitgelegd wat de gasten opgediend kregen.

De gasten zaten beschut en het was gelukkig niet koud. De sfeer werd tevens beïnvloed door een mooie ondergaande zon.
Als afsluiting was er natuurlijk koffie, met heerlijke handgemaakte bonbons met bijzondere smaken. 

Het eten in het pop-up restaurant is iedereen goed bevallen en het is zeker niet de laatste keer dat het georganiseerd werd op deze sfeervolle plek. 

Tekst en foto’s door Dick Vogelzang (HDV Productions)
Bekijk HIER alle foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen