Beauty & Relax Lounge geeft bijzondere huidanalyse cadeau!!!

Foto:

Beauty & Relax Lounge in Wijchen is al 13 jaar dé specialist in huidverbetering, huidverjonging en het verminderen van huidproblemen zoals acne. Eigenaresse Marion van der Wielen heeft een hele duidelijke missie: mensen helpen het mooiste uit hun huid te halen. Want als hun huid straalt, doen zij dat ook!

Onlangs is het assortiment van Beauty & Relax Lounge uitgebreid met een prachtig en innovatief apparaat: de Observ! Dit revolutionaire huidanalyse apparaat is niet alleen uniek in Wijchen maar ook uitmuntend in zijn soort.
Zo is het mogelijk om de huid van het gezicht op maar liefst 6 verschillende manieren te bekijken en zichtbaar te maken wat het blote oog niet ziet.
Met de tips en adviezen die hieruit volgen kan de klant direct gaan werken aan haar meest stralende versie ooit!

Als gepassioneerd schoonheidsspecialist is Marion van der Wielen ervan overtuigd dat een mooie, gezonde en egale huid begint met een professionele huidanalyse. “Zo’n analyse is de eerste – en meest essentiële – stap voor het bereiken én behouden van een stralend uiterlijk!” aldus de trotse eigenaresse.

En precies daarom geeft Marion de Observ Huidscan cadeau! Tijdens een Observ Huidscan leer jij je huid kennen, ben je eventuele toekomstige problemen voor en ontvang je een persoonlijk en op maat gemaakt advies inclusief foto’s van jouw huid.

Wil jij ervaren wat de Observ Huidscan over jouw huid verteld? Download dan hier jouw persoonlijke Observ cadeaubon en maak direct een afspraak via [email protected] of 024-6455676. Wil je liever eerst weten welke voordelen de Observ jou te bieden heeft? Lees dan Marion’s allernieuwste blog.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen