Première Korte Film Transluminescence van Wijchense producent bij Cinema Roma Wijchen

Foto:

De première van de korte film Transluminescence  komt eraan! Een film van regisseur Nilo van Kralingen en producent Bram van Kaauwen. Op woensdagavond 14 november om 19.15 vindt de première plaats bij Cinema Roma op de Oude Klapstraat 76 te Wijchen.

De korte film is de nieuwe productie van het Wijchense NewFile Producties, die eerder verantwoordelijk was voor Zaak 32A. Transluminescence werd al in maart 2016  geboren in de achtertuin van Wijchense producent Bram van Kaauwen.  Daar ontwikkelde hij samen met de Patrick Theunissen het idee voor een korte psychologische thriller over een jonge vrouw die meer en meer in de ban raakt van haar badkamerspiegel. Het werd een ambitieuze film. Allereerst, omdat er een eeneiige tweeling gecast werd in de hoofdrol. Ten tweede omdat besloten werd  een dubbele gespiegelde badkamerset te bouwen.  Voor de bouw van de filmset waren de Wijchense Daan van Kaauwen en Toine Kok verantwoordelijk. Geert van Swam, veteraan tegelzetter, was verantwoordelijk voor het tegelwerk in de badkamer.  Diverse Wijchense donateurs en sponsoren als de Leurse Hof maakten de film uiteindelijk via benefietdiners en de crowdfunding mede mogelijk.

Trailer

Benieuwd naar de film en het proces achter de film zelf?
Op de première wordt naast de korte film, ook tevens een korte documentaire vertoond die meer ingaat op het bijzondere proces achter de film. Kaarten kosten vijf euro en zijn te bestellen via newfileproducties.nl. Voor meer informatie, zie de facebookpagina https://www.facebook.com/newfileproducties/ of neem contact op via [email protected] of telefoonnummer 0618423494. Om 19.15 gaat het programma echt van start, dus kom op tijd!

 

Reacties

article
84187
Première Korte Film Transluminescence van Wijchense producent bij Cinema Roma Wijchen
De première van de korte film Transluminescence  komt eraan! Een film van regisseur Nilo van
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20181105/premiere-korte-film-transluminescence-wijchense-producent-cinema-roma/
2018-11-05T15:01:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2018/11/03180311/Transluminescence.jpg
Nieuws