Het Zuiderpad organiseert sponsorloop voor afscheid van Juf Toos

Foto: Het Zuiderpad

Op 22 november neemt Samenwerkingsschool het Zuiderpad te Wijchen afscheid van leerkracht Toos van Haeften i.v.m. het bereiken van haar pensioengerechtigde leeftijd. De school organiseert als ‘afscheidscadeau’een sponsorloop voor haar omdat ze zeer betrokken is bij een school in Ongole, India. De opbrengst van deze loop neemt ze mee op haar reis naar India en de school in januari 2019 om het bedrag persoonlijk daar te overhandigen.

Samen met haar man staat Toos al jaren klaar voor kansarme kinderen in India. Zij helpen een school in Ongole én hun moeders die werken in de steengroeves van Chennai. Daarom zou ze het ontzettend waarderen wanneer men hier bij haar afscheid aandacht aan besteed. Dat is de reden waarom er een sponsorloop wordt georganiseerd op dinsdag 13 november waarvan de opbrengst naar de Paulus Mundial stichting gaat. (bij slecht weer wordt de sponsorloop verschoven naar woensdag 14 november).
Toos zal zelf naar India afreizen om ervoor te zorgen dat het geld een goede bestemming krijgt. Na afloop zal zij iedereen via de nieuwsbrief daarvan op de hoogte brengen.

De sponsorloop zal plaatsvinden op het veld bij de school, locatie Oudelaan.

Programma sponsorloop op dinsdag 13 november:
09:45 Opening
10:00 starten de groepen 3 t/m 5
10:30 starten de groepen 6 t/m 8
11:00 starten de groepen 1/2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen