Bewust Balans aan de Tafel van… in de Bibliotheek Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

Heb je last van je darmen? Zit je thuis met een burn-out? Is je kind erg druk of vaak boos? Last van vermoeidheid? Als natuurgeneeskundig therapeut behandelt Miranda Verlaan volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten. Zij gaat op zoek naar de oorzaak en zet haar kennis, ervaring én intuïtie in om deze klachten aan te pakken.

Heb je vragen over bijvoorbeeld de behandelmogelijkheden, over voeding bij darmklachten, over vitamines en mineralen of over hooggevoeligheid? In november zit Miranda iedere dinsdagmiddag van 13:30 tot 14:30 uur én iedere woensdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur in de Bibliotheek Wijchen aan de Tafel van om je vragen te beantwoorden.

De Tafel van… nodigt uit tot een gesprek. Ben je ZZP-er of werk je voor een sociaal-maatschappelijke organisatie? De Tafel van… biedt je de mogelijkheid om je werk gratis aan een groter publiek te laten zien. Je kunt je presenteren op de tafel, in de kaders erachter en op de tablet in één van de kaders. Daarnaast kun je aan de tafel met bezoekers in gesprek gaan.

Reacties