Winterbanket in Kasteel Hernen

Foto: TonRothengatter

Op zaterdagavond 15 december 2018 nodigt het Historisch Banket alle boeren, burgers ende buitenlui uit om samen de winter te vieren te Kasteel Hernen. Een culinaire theatrale avond in middeleeuws thema. De avond begint om 17.30 uur.

Buiten is het koud, de geur van verwarmende vuren walmt door de lucht. Terwijl men zich op de binnenplaats van het kasteel warmt aan de vuren en geniet van warme wijn, zijn de koks binnen in het kasteel bezig de ridderzaal in gereedheid te brengen voor een groots en bourgondisch banket.

Verwacht heerlijke spijzen en dranken, maak mee hoe Martinus Zotteklep, de vrolijke nar met grootse lach, goochelt, jongleert en vuur spuwt.

Laat u ondertussen de oren strelen door middeleeuwse klanken van muziekgroep De Blauwe Schuyt. Met hun historische instrumenten brengen zij vrolijke en sfeervolle liederen ten gehore.

Gastheer Hubertus Mombers heet u welkom en neemt u deze avond ook nog mee op een spannende rondleiding door het kasteel.

Kaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te verkrijgen. Hoe vroeger men zijn plaats zeker stelt, hoe minder dukaten men betaalt, dus ga snel naar www.hethistorischbanket.nl/winterbanket voor meer informatie aangaande tarieven, programma, menu, tijden, etc.

Het Historisch Banket organiseert middeleeuwse themafeesten voor besloten gezelschappen. Het Historisch Banket neemt haar gasten mee op reis naar het verleden en biedt daarmee de unieke ervaring andere tijden te herbeleven. Meer op www.hethistorischbanket.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen