Druk bezochte Sint Pannekoek bij Wijkcentrum Wijchen Zuid

Foto: Archief

Voor het 2e jaar op rij staan in Wijchen op 29 november verschillende wijkcentrums in het teken van St Pannekoek. Voor het eerst nam ook Wijkcentrum Wijchen Zuid deel aan Sint Pannekoek om zo het goede doel te steunen.

De insteek bij Sint Pannekoek is verbondenheid in combinatie met een goed doel n.l. Stichting Voedselbank Wijchen, maar ook om elkaar te ontmoeten en samen te zijn. Wie een pannenkoek wil eten, geeft in ruil daarvoor een houdbaar levensmiddel terug. 

Social Club Hand in Hand van de Syrische vluchtelingen stelde hun ruimte in het wijkcentrum beschikbaar voor Sint Pannekoek. Buurtbewoners konden op een ludieke manier samen het feest vieren dat in het teken staat van verbondenheid met de mensen om je heen én het ook gewoon lekker is om samen pannenkoeken te eten!
Er was een goede opkomst en als we de bezoekers mogen geloven worden daar lekkere pannenkoeken gebakken “ met een randje liefde erom heen” zo werd vertelt.

Patricia van Maasakker van de activiteitencommissie Wijkcentrum Wijchen Zuid: “Sint Pannekoek is een goed initiatief. Wijkcentrums kunnen zo onderling beter en meer met elkaar samenwerken”. 

Tekst en foto’s door Ans Baars

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen