Feestelijke aftrap nieuwe samenwerking Driestroom en ’t Mozaïek

Foto:

Op donderdag 13 december vindt de feestelijke aftrap plaats van een nieuwe bijzondere samenwerking binnen het Cultureel Lunchcafé in Wijchen, gevestigd in ’t Mozaïek. Assistent-medewerkers van Driestroom en horecakrachten van ’t Mozaïek verzorgen sinds kort op deze gezellige plek samen met veel passie en plezier diverse lunchgerechten.

Alle inwoners uit Wijchen en omgeving zijn van harte uitgenodigd om bij deze feestelijke aftrap aanwezig te zijn. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee en de vrolijke klanken van Driestroomband Jukebox, kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe medewerkers en is gezelligheid verzekerd.
Ook kan er gebruik gemaakt worden van een speciale lunchaanbieding -voor eigen rekening- die wordt geserveerd door de assistent-medewerkers.

Wanneer: Donderdag 13 december 2018
Waar: Cultureel Lunchcafé, Campuslaan 6 in Wijchen
Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur

Over Driestroom
Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud, met een ontwikkelings- en/of ondersteuningsvraag bij het realiseren van alledaags geluk door hen te laten meedoen in de maatschappij. We begeleiden bij wonen, werk en participatie, onderwijs, vrije tijd en ontspanning. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten. Driestroom heeft 70 locaties in de brede regio van Arnhem, Nijmegen en het land van Maas en Waal en verspreid over Nederland 130 Driestroomhuizen.

Over ’t Mozaiek
’t Mozaïek inspireert, verbindt en faciliteert. Als sociaal, cultureel en educatief centrum huisvesten wij vele organisaties, met wie wij ook graag samenwerken in diverse projecten. Onze sfeervolle theaterzaal en huiskamer bieden een podium aan artiesten, bedrijven en verenigingen voor hun voorstellingen, presentaties en evenementen. Het Cultureel Lunchcafé is dé ontmoetingsplek van ons veelzijdige pand, waar onze gasten genieten van versbereide lunchgerechten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen