AWC en de Bataven delen de punten

Foto:

Een wedstrijd die zich typeerde in twee totaal verschillende helften, waarin wel veel kansen te zien waren maar weinig goed voetbal. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De eerste helft was voornamelijk AWC de bovenliggende partij, wat resulteerde in een grote kans voor Boy Visser, die alleen voor de keeper kwam, maar niet wist te scoren. In de zesde minuut scoorde Freek Thoone, na een Messiaanse slalom door de verdediging van De Bataven, de 0-1. De Bataven richtte zich vooral op de verdediging, maar ondanks enkele weergaloze voorzetten van Freek Thoone konden de andere productieve aanvallers van AWC de score niet verder uitbreiden. En zoals dat vaker in het voetbal gaat, scoorde de spits van de Bataven, Rob Aarntzen, pal voor het rustsignaal de 1-1 na een scrimmage voor het doel. Het spel werd daarna niet eens meer voortgezet.

Na de rust kwam De Bataven beter uit de startblokken en AWC grossierde in slordige passes, zodat De Bataven steeds meer aandrong. Toch kreeg AWC nog enkele goede scoringskansen, die geen doel troffen. Doordat ook De Bataven niet meer tot scoren kwam, werd de einduitslag bepaald op 1-1. Een tegenvallende voetbalmiddag, omdat veel spelers van AWC onder de maat bleven en de uitslag was gezien het vertoonde spel het meest haalbare.

Zondag a.s. speelt AWC thuis tegen Hoogland. De wedstrijd begint om 24.00 uur.

Reacties