Vierdejaars Maaswaal College Wijchen maken zich op voor jaarlijkse kerstgala

Foto:

Zoals elk jaar organiseert het Maaswaal College voor de vierdejaars leerlingen het kerstgala. En bij elke editie kijken veel trotse ouders en belangstellenden naar een grote variëteit aan voertuigen die de chic uitgedoste leerlingen afzetten. Dit jaar vindt het kerstgala plaats op donderdag 13 december om 20:00 uur bij Zaal Sterrebosch in Wijchen.

Het lijkt een ware traditie te worden. De dames struinen al weken het internet af naar mooie galaschoenen met hoge hakken. En sommige heren twijfelen nog of ze meegaan in de dresscode ‘Black Tie’, omdat de zwarte spijkerbroek ook goed zit. Zo ook die ene, stoere leerling, die de bevestiging van de dresscode navraagt bij zijn mentor.

De organisatie van het kerstgala merkt dat de creativiteit voor een ‘passend’ vervoersmiddel groeit. Daar waar vorig jaar een paar leerlingen hun entree maakten op een zitmaaier, lijkt het erop dat een heel chique wagenpark van automobielbedrijven wordt ingezet voor een indrukwekkende aankomst. Alle creatieve voertuigen staan opgesteld bij de kruising: mr. Van Coothlaan, Kasteellaan en Bronckhorstlaan, om vervolgens richting Zaal Sterrebosch te rijden. Een blinkende en schitterende opstelling.

Na de entree vertrekken de vierdejaars uit het zicht van hun ouders naar de balzaal die sfeervol is ingericht met verlichte kerstbomen. Een compleet feest met DJ’s inclusief een spetterende lichtshow wordt hen aangeboden. Om 00:00 uur is het kerstgala ten einde, waarna de dames hun hakschoenen zoeken om op eigen gelegenheid naar huis te gaan.

Reacties