Hang een warme boodschap in Joris’ Kerstboom in de bibliotheek Wijchen

Foto: Bibliotheek Wijchen

In de Bibliotheek Wijchen staat van 11 t/m 24 december een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In de Bibliotheek Wijchen kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

In ruim 170 bibliotheekvestigingen door heel Nederland staat in de maand december een opgetuigde kerstboom. Bezoekers worden uitgenodigd om hun dierbare in het licht te zetten. Ook in de Bibliotheek Wijchen.

Mooie kerstboodschappen
Naast de kerstboom staat een tafel met kerstballen. Deze kunnen bezoekers vullen met hun persoonlijke boodschap, een tekening of een foto van een persoon die veel voor hen betekent. Ze kunnen een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom.

Gesprek tijdens de kerst
De kerstboom vol kerstgedachten wordt een ontmoetingsplaats. Het versieren en ophangen van de kerstballen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. Erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst. In de Bibliotheek Wijchen is iedere dag van 11.00 uur tot 12.00 uur een bibliotheekmedewerker aanwezig om mensen op weg te helpen en een luisterend oor te bieden. Buiten deze tijden nodigen we je uit om zelf een boodschap in de boom te hangen.

Reacties

article
85065
Hang een warme boodschap in Joris’ Kerstboom in de bibliotheek Wijchen
In de Bibliotheek Wijchen staat van 11 t/m 24 december een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20181207/hang-warme-boodschap-joris-kerstboom-bibliotheek-wijchen/
2018-12-07T09:01:07+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2018/12/06195654/Joris-Kerstboom.jpg
Bibliotheek Wijchen, Joris’ Kerstboom, wijchen
Nieuws