Santa Run Wijchen; een leuk uitje voor het goede doel!

Foto: Santa Run Wijchen

Zondag 23 december vindt de eerste Santa Run in Wijchen plaats. ’s Avonds om 20:00 uur gaan honderden kerstmannen en -vrouwen van start voor een rondje van 2,5 of 5 kilometer door het centrum van Wijchen.

Er is tijdregistratie maar de run is met name bedoeld voor de gezelligheid. Of je rennend, huppelend of wandelend mee doet maakt voor dit evenement niet uit. Iedere deelnemer krijgt een kerstmannenpak cadeau zodat iedereen verkleed kan gaan. Het leuke is dat je ook als team deel kan nemen. De organisatie daagt iedere straat, vriendengroep en sportteam uit om met elkaar deel te nemen aan deze gezellige Run voor het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar de Voedselbank.

Inmiddels zijn er bijna 150 inschrijvingen binnen. “niet verkeerd voor de eerste editie maar hier kunnen er nog zeker 100 bij” aldus de organisatie. “We verwachten nog wel een aantal teams die inschrijven. Het evenement is namelijk uitermate geschikt als uitje voor familie, bedrijf of sportteam.” Zowel vooraf als tijdens de Run worden er arrangementen aanboden om met je team wat te kunnen eten en drinken. Direct aansluitend aan de Run vindt er een groot feest plaats in Sterrenbosch, waar DJ Ronnie voor de muziek zal zorgen. Het feest is openbaar dus iedereen is welkom!
Ook de inschrijving voor de Santa Kids Run verloopt goed. Deze Run start om 13:00 uur. Achteraf verzorgt cabaretier Robin van Kraaij de kindermiddag bij Sterrebosch.
Inschrijven en meer informatie via www.santarunwijchen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen