HetWerkt!Wijchen vierde 5-jarig bestaan

Foto:

“We hebben wat te vieren. HetWerkt!Wijchen bestaat namelijk 5 jaar!, vertelt Iris Stevens.

Hierop zijn we enorm trots. Uiteraard hebben wij dit alleen maar kunnen bereiken door de goede opkomst bij onze activiteiten en (gast)sprekers en vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet. Deze mijlpaal geeft ons veel vertrouwen om door te gaan met onze activiteiten en HetWerkt!Wijchen nog beter te profileren.

In het kader van dit lustrum hebben we komende tijd verschillende festiviteiten. Eén van de festiviteiten hebben we georganiseerd voor recente trouwe bezoekers van HetWerkt!Café op de dinsdagochtend. Met deze geselecteerde groep zijn we gaan koken en eten bij Het Kook College in Wijchen.

Gastheer en kok Marcel Weber heeft ons na een kop koffie meegenomen de keuken in. Met elkaar hebben we een heerlijk 3 gangen feestmenu in elkaar weten te zetten. Gelukkig met wat hulp hier en daar van Marcel, dat was in een aantal gevallen wel nodig. Voor sommigen van ons was het een geheel nieuwe ervaring om in de keuken te staan, anderen hadden al meer ervaring. Met wat instructies en tips mocht het resultaat er zeker zijn. Complimenten aan alle koks! 

Uiteraard bleef het niet bij het koken alleen en hebben we genoten van de heerlijke en mooi opgediende gerechten. Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag waarbij we elkaar ook op een andere manier hebben leren kennen. Met de kennis en recepten die Marcel ons heeft gegeven hebben wij geen excuus meer om met de feestdagen niet in de keuken te staan.

Marcel, wij willen jou en je team enorm bedanken voor de gastvrijheid. Je hebt de creativiteit in ons allen weten los te maken met jouw inspiratie
en enthousiasme.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en veel inspiratie voor een succesvol 2019! 

Tekst door Iris Stevens en foto’s door Dick Vogelzang (HDV Productions).
Bekijk HIER nog meer foto’s.

Reacties