Ravotten en klauteren bij Maxi Fun springkussen festival!

Op 2 en 3 januari 2019 organiseerden de initiatiefneemsters Kira Stortelers en Wendy Kwaak in de Olympic hal in Wijchen voor het derde jaar het Maxi Fun springkussen festival. Een omgetoverd speelparadijs speciaal bedoeld voor kinderen om zich heerlijk uit te leven met springen en klauteren.

Initiatiefneemsters Kira Stortelers en Wendy Kwaak: “We zijn geïnspireerd geraakt toen we het voor 3 jaar terug in Beuningen zagen. Dit wilden we ook voor de kinderen in Wijchen opzetten. Echt puur om de kinderen 2 fantastische dagen te bezorgen ook voor de kinderen uit gezinnen met lagere inkomens. Het zou mooi zijn om ook de kinderen van gezinnen die onder de inkomensgrens moeten leven en hierdoor hulp nodig hebben van de Voedselbank te kunnen laten deelnemen aan de Maxi Fun springkussen festival”.

De kerstvakantie leent zich er uitstekend voor om samen met vriendjes actief bezig te zijn. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven op allerlei verschillende springkussens, klimtorens en stormbanen. Kinderopvang De Eerste Stap is elk jaar met ruim 140 kinderen aanwezig om de kinderen een leuk uitje te geven, even met z’n allen een heerlijk dagje ravotten en klauteren.

Tekst en foto’s door Ans Baars-van Haalen

 

Reacties