Ernest Beuving, Marlies Claassen e.a. in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Tjeerd Postma

Vrijdag 18 januari is Theater ’t Mozaïek al bijna volledig gevuld met liefhebbers van Cohenmuziek en de humor en stem van Ernest Beuving. Het wordt gegarandeerd een zeer sfeervolle avond heerlijke Cohenmuziek, met poëzie, humor en ontroering.

De door het publiek zo geliefde zanger en cabaretier Ernest Beuving laat imitaties/persiflages van o.a. Maarten van Rossum en Jules Deelder tot Nico Dijkshoorn aanschuiven om de nodige humor aan Cohens muziek te verbinden. Eind 2016 overleed Leonard Cohen, die met zijn donkere stem en zijn prachtige teksten generaties in de ban wist te houden. So long Cohen is een theaterconcert met nummers van deze charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Er wordt gezongen, verteld, gedronken en gelachen. Want hoe donker zijn stem ook was en hoe teer de beelden ook waren die hij opriep, zijn vreugde brak door alles heen:
‘There is a crack in everything, that is how the light gets in’ – Leonard Cohen.

Zo zoekt schrijver en verteller Bas Steman naar antwoorden waarom Leonard Cohen zo belangrijk voor hem is na een mislukte wielerprofcarrière.
TV Gelderland-presentatrice Marlies Claassen en Ariane Greep zingen mee en vertolken ook een aantal Cohennummers. Ze worden begeleid door gitarist Tom Klein.

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 18 januari 2019
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater
Artiest: Ernest Beuving, Marlies Claassen e.a.
Voorstelling: So Long Cohen
Genre: muziektheater
Prijs: € 19,00, (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn bij het schrijven van dit bericht nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455, enige haast bij het bestellen is aan te raden!

Reacties