Big band Wijchen zoekt nieuwe leden!

Foto: Ans baars-van Haalen

Wie van jazz houdt en zich bij enthousiaste muzikanten wil aansluiten om goede muziek te maken is bij Big Band Wijchen van harte welkom. Big Band Wijchen is op zoek naar 2 trompettisten, 2 trombonisten en een drummer.

De band bestaat uit 22 leden en spelen alle genres als het maar jazz is. De eisen om zich aan te sluiten bij Big band Wijchen  zijn niet zo hoog, als de nieuwe leden maar het  gevoel voor jazz hebben en bladmuziek kunnen lezen. Het repeteren gebeurt iedere donderdagavond van 20:00 uur tot 22:30 uur in het wijkcentrum ’t Achterom.

Big band Wijchen beschikt over een uitgebreid repertoire, dat regelmatig vernieuwd wordt. Zo spelen zij niet alleen de traditionele bigband-swing, maar ook latin, salsa, rock en funk! Een nieuwe aanwinst in het nieuwe jaar is zangeres Annemarie van de Ven die met haar prachtige stem de band komt versterken.

Big band Wijchen treden regelmatig op zoals bij Jazz & Wine Wijchen met jazzmuziek die nog steeds van deze tijd is en het jaarlijkse BigBandBattle met 2 andere Big Bands. Dit jaar bestaat Big band Wijchen 20 jaar en zijn ontstaan en begonnen in ‘t Mozaïek bij de Stroming muziekschool. Toen de muziek school gesloten werd, is de band uitgeweken naar het wijkcentrum ’t Achterom nu alweer 5 jaar.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u eens kijken en luisteren of wellicht al meespelen kunt u informeren bij Peter van Halder Tel: 06 49786865 of via mail: [email protected]
BigBand Wijchen

Bigband Wijchen

Bigband Wijchen

BigBand-Wijchen

BigBand-Wijchen
Tekst en foto’s Ans Baars-van Haalen