Unieke muzikale expositie van originele Elvis Presley spullen in Wijchen

Foto: Facebook Alho events

Op 2 februari zal er een unieke gebeurtenis in Wijchen plaatsvinden. Dan zal er in zaal “Sterrebosch” aan de Kasteellaan in Wijchen de “Elvis in memory” show “Muzikale Expositie” gehouden worden.

Een uniek onderdeel van deze show is de tentoonstelling van allerlei orginele Elvis spullen, welke eigendom zijn van de bekende Elvis verzamelaar Robin Klarenbeek. Kostuums, gouden platen, filmposters en nog veel meer zullen dan te bewonderen zijn. Het is een gedeelte van zijn imposante verzameling, maar zeker de moeite waard.

Gedurende deze avond zullen er ook 3 Elvis shows gegeven worden door één van de beste Elvis impersonators van Nederland, Kees Versluys. Deze zal 3 showblokken verzorgen. Voor en na de show, en tussen de 3 blokken in, zullen de fans in de gelegenheid gesteld worden om de Elvis items expositie te bezoeken. Fotograferen is toegestaan.

In november zijn in Leerdam de eerste 4 shows gehouden. Deze waren allemaal uitverkocht, wat niet vreemd is voor een dergelijke, voor Nederland, unieke gebeurtenis.

Kaarten á € 15,- zijn verkrijgbaar bij zaal Sterrebosch, Kasteellaan 6 te Wijchen en online bij www.alho-events.nl
Muzikale Expositie Elvis

Reacties

article
86763
Unieke muzikale expositie van originele Elvis Presley spullen in Wijchen
Op 2 februari zal er een unieke gebeurtenis in Wijchen plaatsvinden. Dan zal er in
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20190113/unieke-muzikale-expositie-van-originele-elvis-presley-spullen-in-wijchen/
2019-01-13T09:01:27+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/01/12104607/Unieke-muzikale-expositie-van-originele-Elvis-Presley-spullen-in-Wijchen-2.jpg
Elvis in memory show, Muzikale Expositie Elvis, wijchen, Zaal Sterrebosch
Nieuws