Nationaal Theaterweekend in Theater ‘t Mozaïek in Wijchen

Foto: Scala Photography

Van 25 t/m 27 januari staat ’t Mozaïek bol van de theateractiviteiten, cabaret, familietheater, speeltuin, muzikale en musicaltalenten. De voorstellingen op 25 en 26 januari kosten slechts 10 euro en op 27 januari is de toegang zelfs helemaal gratis!

Oeloek bijt op vrijdagavond 25 januari het spits af met hun geniale show Droeftoeters. Het is een hilarische achtbaan van krankzinnige dialogen, muzikaal vuurwerk en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de ander en je staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen je om de oren, en je vraagt je af: hoe krijgen ze het verzonnen?

Op zaterdag 26 januari kan je om 11.00 uur of 14.30 uur zelf ervaren hoe het is om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt. In Dikkie Dik & Ik kan het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die zich niet beperkt tot de theaterzaal. Vanaf het moment dat je binnen komt, bevind je je in de wereld van een kat. Na deze unieke theaterervaring weet jij helemaal hoe het is om een kat, om Dikkie Dik te zijn! Doe je mee?
Dikkie Dik en ik
Zondagmiddag 27 januari zit ’t Mozaïek vol talent! Tijdens de theaterover(v)al wordt het publiek overal overvallen door theater. In groepjes wandel je met een gids door ’t Mozaïek en op allerlei plekken in het gebouw zijn optredens van bijvoorbeeld leerlingen van Hakoena of Muziekdorp en andere talenten die hun podiumkunsten willen vertonen. Helemaal passend bij Pro Podium, het talentontwikkelingsprogramma van Theater ’t Mozaïek en partner Rabobank. Deze middag zit vol variatie en is helemaal gratis. We starten om 13.30 uur met deze bijzondere theatertour, tot dan!

Voor meer informatie http://[email protected]

Reacties

article
86727
Nationaal Theaterweekend in Theater ‘t Mozaïek
Van 25 t/m 27 januari staat ’t Mozaïek bol van de theateractiviteiten, cabaret, familietheater, speeltuin,
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20190114/nationaal-theaterweekend-in-theater-t-mozaiek-in-wijchen/
2019-01-14T12:01:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/01/11225125/Oeloek-Landscape_Droeftoeters-1718-cScala-Photography.jpg
Nationaal Theaterweekend in Theater ‘t Mozaïek in Wijchen, Theater ’t Mozaïek, Theater ’t Mozaïek Wijchen, wijchen
Nieuws