Vooral trots en veel plezier bij 5-jarig jubileum Waalzorg!

Op zondag 13 januari vierde Waalzorg haar 5-jarig bestaan met haar bewoners, ouders en collega’s. Dit gebeurde in de Oase op Alverna. Een jubileumfeest waar met trots op de afgelopen 5 jaar terug werd gekeken.

Chantal de Waal en Laura de Waal heetten de bewoners, ouders en collega’s van harte welkom in hun openingswoord. Er werd even teruggeblikt wat er zoal bereikt is in de afgelopen 5 jaar, maar bij terug kijken hoort ook vooruit kijken en dat deden ze ook.
Waalzorg Alverna

Chantal en Laura: ” We hebben een duidelijke visie en doel voor ons ogen; Zorgen, Dichtbij, vanuit ons Gevoel en vanuit ons Hart. De Waalzorg biedt zorg op maat, dit is wat we van ouders terug krijgen, en daar zijn we dan ook super trots op. Heel blij zijn we met het feit dat we in Wijchen zitten zodat de bewoners kunnen deelnemen in de maatschappij in de gemeente Wijchen”.

Waalzorg startte met 2 bewoners en inmiddels 5 jaar verder zijn er 30 bewoners die ondersteuning vinden, veilig onder de vleugels van de zorginstelling in Wijchen. De bewoners zijn allemaal uniek en allemaal mooi. Inmiddels zijn er 7 woningen opgeknapt, er zijn 2 dagbestedingslocaties en inmiddels zijn er 25 medewerkers.

Het team van Waalzorg bestaande uit:  Laura de Waal, Chantal de Waal en Hein Dröge mogen met trots terug kijken met al wat er bereikt is in deze 5 jaar, samen met de bewoners, ouders, medewerkers en collega’s.
Waalzorg Alverna
Waalzorg Alverna
Tekst en foto’s door Ans Baars-van Haalen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen