Ready For Summer Event bij Beauty & Relax Lounge

Foto:

De zomer komt er aan! En dat viert Beauty & Relax Lounge zaterdag 25 mei tussen 10.30 en 13.30 uur met het Ready For Summer Event. Laat je verrassen, inspireren en informeren zodat jij na afloop precies weet wat je kunt doen om deze zomer extra stralend voor de dag te komen!

Eigenaresse Marion van der Wielen vertelt: “Er is deze dag van alles te beleven en de toegang is gratis! Onder het genot van een hapje en drankje profiteren de bezoekers onder andere van een exclusieve stapelkorting op Nimue en MeLINE producten, verkrijgen ze in slechts enkele minuten een mooie zomers look met MARC INBANE, leren ze hoe zij cellulite effectief verminderen en ontdekken ze hoe af te rekenen met pigmentvlekken“.

Redenen genoeg dus om zaterdag 25 mei een bezoek te brengen aan Bedrijvencentrum De Kraanvogel, waar Marion’s prachtige zaak gevestigd is. Wanneer jij deze zomer de mooiste versie van jezelf wilt zijn dan mag je dit event niet missen. Heb je een vriendin, buurvrouw, collega, moeder of dochter die ook interesse heeft? Neem haar dan gerust gezellig mee! Er is tussen 10.30 uur en 13.30 uur een doorlopend programma dus je kunt komen en gaan wanneer jij wilt.

Beauty & Relax Lounge
Dé specialist in huidverbetering & Anti-Aging
Zomertaling 131-7 (Bedrijvencentrum De Kraanvogel)
024-6455676
Facebook-pagina https://www.facebook.com/beautyandrelaxlounge.
www.schoonheidsspecialistwijchen.nl.

Ready for summer event

Reacties