Thermen Berendonck nieuwe hoofdsponsor Theater ’t Mozaïek Wijchen

Foto:

Woensdagavond bij de seizoenspresentatie maakte directeur Henriëtte Mooren-van den Boomen onder tromgeroffel de nieuwe hoofdsponsor van Theater ’t Mozaïek bekend: Thermen Berendonck!

Thermen Berendonck: “Op 1 mei openden we ons wellnessresort en nu al voelen we ons meer dan thuis in Wijchen. Een gemeente en regio waar wij ons nog meer aan willen verbinden én aan willen bijdragen. Samen met de mensen die de regio zijn en maken. Zoals de mensen van ’t Mozaïek.”

En die mensen zijn uitermate trots op dit nieuwe partnership. Het gedeelde enthousiasme en de drive om het gasten naar hun zin te maken zorgt ervoor dat de twee ideale samenwerkingspartners zijn.

“Bij Thermen Berendonck houden we van samenwerken. Het zit in ons DNA. Want als onderdeel van familiebedrijf Quality Wellnessresorts weten we hoe het is om met elkaar aan iets moois te bouwen. En om zo samen sterker te worden, vanuit betrokkenheid en verbinding. ‘Samen’ gaat voor ons ook over bijdragen aan de directe omgeving van ons wellnessresort. En over wat we met elkaar en voor elkaar kunnen betekenen in de regio. Zo kwamen wij in contact met ’t Mozaïek, waar het draait om inspireren, verbinden en genieten. Voor ons heel herkenbaar én alle reden om hoofdsponsor te worden van de theaterzaal.”

Hiermee dragen Thermen Berendonck voor lange tijd bij aan een waardevolle plek in Wijchen, een plek voor ontmoeting. Voor inwoners en ondernemers. Zo maken ze samen de regio én de wereld een beetje mooier. Net zoals we dat elke dag doen in ’t Mozaïek en Thermen Berendonck.

Reacties