Gelderland viert Nederlandse Biercultuur. Wijchen de Lente Bokbiertocht

Foto: BW

Gelderland maakt zich klaar voor de Week van het Nederlandse Bier. In heel Gelderland worden tijdens de Week van het Nederlandse Bier van 16 t/m 26 mei tal van bieractiviteiten georganiseerd door cafés, restaurants, brouwerijen, slijterijen en andere organisaties. In Wijchen is op zondag 19 mei de Lente Bokbiertocht.

Zo wordt ‘De Week’ traditiegetrouw geopend met het Nederlands Bierproeffestival van 16 t/m 18 mei in de Haagse Grote Kerk. Ook daarna kan men nog tot en met 26 mei in o.a. Arnhem, Duiven, Elburg, Nijmegen en Renkum het Nederlandse bierlandschap verkennen tijdens diverse bierproeverijen, een bierpubquiz, diverse bier-en spijs arrangementen- en proeverijen en open dagen bij brouwerijen. Voor een overzicht van alle activiteiten en meer informatie over deelname: www.weekvanhetnederlandsebier.

Lente Bokbiertocht Wijchen
Gek op bockbier en gezelligheid? Op zondag 19 mei wordt weer de Bockbiertocht (lente-editie) georganiseerd langs 11 Wijchense horecabedrijven.

Stempelkaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 24,50. Op de dag zelf kosten de kaarten 27,50! Hiervoor krijg je een hele dag vertier, 10 kleine bockbiertjes, een heerlijk broodje en een aandenken!!!

Deelnemende horeca: Zaal4, Café de Arend, Thuis bij Fien, Het Wapen van Wijchen, Lieve Sophie, Meneer Smit, Brownies & Downies, Café Zus, Sterrebosch en Café Anneke en een heerlijk broodje bij Bufkes!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen