AWC bekert verder na grote overwinning op Bennekom

In de competitie doet AWC het niet goed, ze staan voorlaatste. In de beker moesten ze het opnemen tegen Bennekom. Het werd een mooie en grote 8-3 overwinning.

AWC begon sterk aan de wedstrijd en overklaste Bennekom volledig. Youri Hubers wist al na 10 minuten de 1-0 te scoren. Na 15 minuten stond de 2-0 al op het scorebord en voor rust wist AWC uit te lopen naar 4-0.

In de tweede helft liet AWC de teugels iets vieren. Het smetje was dat Bennekom nog wel wel drie keer wist te scoren. Gelukkig stelde AWC daar ook drie goals tegenover en werd het een 8-3 overwinning.

Voor AWC scoorden Youri Hubers, Job van der Groes, Fren Stevens (2x( en Safa Kizir (4x).

Hopelijk geeft deze overwinning AWC vertrouwen voor de competitie. Zij spelen op zondag 24 november een thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen. De wedstrijd op De Wijchert begint om 14.00 uur.