Het Kerstgala komt er weer aan!!

Foto: Archief HDV Productions

Alle vierdejaars van het Maaswaal College locaties Oosterweg & Veenseweg maken zich op voor het jaarlijkse kerstgala. Dit jaar vindt het kerstgala plaats op donderdag 12 december vanaf 20:00 uur bij Zaal Sterrebosch in Wijchen.

Ieder jaar organiseert het Maaswaal College het kerstgala voor alle vierdejaars. Bij elke editie kijken veel trotse ouders en belangstellenden naar de grote variëteit aan voertuigen die de chic uitgedoste leerlingen afzetten.

Het lijkt een ware traditie te worden: de dames struinen al weken het internet af naar de mooiste jurken en bijpassende galaschoenen met hoge hakken. Sommige heren twijfelen nog of ze meegaan in de dresscode ‘Black Tie’, omdat de zwarte spijkerbroek ook wel lekker zit. Zo ook die ene, stoere leerling, die bevestiging van de dresscode vraagt bij zijn mentor.

De organisatie van het kerstgala merkt dat de creativiteit voor een ‘passend’ vervoersmiddel groeit. Het lijkt erop dat een originele aankomst veel indruk achter laat bij de toeschouwers. Enkele leerlingen kwamen vorig jaar aan op een zitmaaier, wat natuurlijk de nodige ‘oooohs en aaaahs’ opleverde. Al deze mooie, chique en creatieve voertuigen staan opgesteld op de Kasteellaan vanaf de rotonde Nieuweweg/ Vijverlaan, om vervolgens richting Zaal Sterrebosch te rijden. Een blinkende en schitterende opstelling.

Na de entree, onder belangstelling van vele toeschouwers, vertrekken de vierdejaars uit het zicht van hun ouders naar de balzaal die sfeervol is ingericht met verlichte kerstbomen. Het Maaswaal College verzorgt daar een compleet feest met DJ MAXX, inclusief een spetterende lichtshow. Om 00:00 uur is het kerstgala ten einde, waarna de dames hun hakschoenen zoeken om op eigen gelegenheid naar huis te gaan.

Reacties