Trivosdames van het veld geslagen

Foto: Rob Jansen

De dames van Trivos moesten vol zelfvertrouwen op bezoek bij ODI. Het werd de slechtste wedstrijd van het seizoen met een 4-0 nederlaag als resultaat.

Het begin van de eerste set leek zo mooi. Een snelle 0-2 voorsprong met goed volleybal, was dik verdiend. Ondanks de wedstrijden links en rechts van het speelveld, waardoor ballen regelmatig het veld in vlogen, speelde Trivos goed volleybal. ODI kwam weliswaar goed mee, maar toch had Trivos de overhand. Bij 8-8 scoorde ODI twee maal door persoonlijke fouten aan Trivoszijde en coach Peter Groenen vroeg zijn eerste timeout aan. De ketser in het Trivos achterveld en de Trivosaanval in het net zorgden meteen voor de tweede Trivos timeout. Na de timeout sloeg ODI de service in het net. De volgende serviceserie van Esmee Driessen brachten 3 aces op met tussendoor een killblok van Korinda Kant en Trivos stond weer op een voorsprong 12-13. De timeout van de ODI coach was goud waard 16-13. Bij 18-18 kwam de klad er bij Trivos in. Op de service van ODI had Trivos niet direct een antwoord en stoomde ODI door naar 25-21 met het laatste punt dwars door het Trivosblok.

De resterende 3 sets waren voor Trivos desastreus. De chemie was weg en niets lukte meer. Daarentegen kreeg ODI vleugels en lukte alles. Services op het net vielen op de helft van Trivos. Veel persoonlijke fouten en misverstanden bij Trivos waren schering en inslag. ODI was de bovenliggende partij en volgens een ODI supporter was dit verreweg de beste wedstrijd in het seizoen van ODI. Voor ODI was dit wellicht haar beste partij, voor Trivos de slechtste.

Komende week de taak aan trainer/coach Peter Groenen om zijn dames weer op en top te prepareren voor de volgende partij tegen de nummer 9 Spivo Dames 1 uit Spijkenisse.

Het duel begint om 15:30 uur in thuishaven Sportcentrum Arcus en de entree is gratis.