Zaterdag 14 december 2e editie Santa Run Wijchen

Foto: Santa Run Wijchen

Na het daverende succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar een Santa Run gehouden in het centrum van Wijchen. En wel op zaterdag 14 december.

Honderden rennende kerstmannen en –vrouwen kleuren dan het centrum van Wijchen weer rood. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen aan dit ludieke evenement. Het geheel wordt omlijst met ’s middags een Kids Run en ’s avonds na het rennen een Santa-Afterparty in Café de Arend. De opbrengst van het evenement zal dit jaar gaan naar Make a Wish Nederland.

Na alle overweldigende positieve reacties op de Santa Run van vorig jaar, kon een Santa Run ook dit jaar niet uitblijven. De vorige editie van de Santa run was uitverkocht! Om nog meer Santa’s in deze gezelligheid te kunnen dompelen zijn er dit jaar nog meer Rode Santa Suits beschikbaar. Dit alles om de Fun Run voor het goede doel “Make a Wish” compleet te maken.

’s Middags zal het de beurt zijn aan kinderen tot 12 jaar. Aan het begin van de avond zullen jongeren en volwassen van start gaan voor een ronde van 2,5 of 5 km. Loop je liever wandelend mee? Ook dat is geen probleem. Het geheel wordt afgesloten met een Santa-Afterparty in Café de Arend.

De organisatie is in handen van Tafelronde 199 Wijchen, een groep van jonge ondernemende mannen. In samenwerking met Geert Sanders van Strerrebosch.

Start en Finish zijn voor café de Arend nabij het plein voor Sterrebosch. Het parcours zal zich vervolgen door de gezellig versierde straten in het centrum waarbij deelnemers langs zo veel mogelijk mooie plekjes in Wijchen lopen. Net als vorig jaar zullen het kasteel, de markt, de kerk en het laantje niet ontbreken. Met muziek en sfeerverplichting langs de route zal iedereen in de kerststemming komen.

Wil je mee doen? Dan is inschrijven mogelijk via www.santarunwijchen.nl. Voor meer informatie over de Santa Run Wijchen kijk ook op de site.

Reacties