Sjors Sportief en Creatief weer van start in Wijchen

Foto:

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Wijchen ontvangen begin februari weer het Sjorsboekje. Dit jaar is er gekozen voor een digitaal boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Sjors Sportief is al jaren een grote hit onder de basisschooljeugd.

Laagdrempelig kennismaken met sport en creatieve activiteiten

Door Sjors Sportief en Creatief kunnen kinderen op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennismaken met sport en creatieve activiteiten. Vaak is dit gratis. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen in de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Ze hoeven niet eerst lid te worden van een vereniging maar kunnen direct meedoen aan activiteiten. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich vanaf 6 februari inschrijven voor activiteiten via www.sjorssportief.nl

Voldoende keuze

Kinderen uit de gemeente Wijchen krijgen meer dan 80 verschillende sportieve activiteiten aangeboden zoals atletiek, scouting, tennis, dansen en badminton. Daarnaast zijn er ook creatieve workshops als muziek maken, tekenen en schilderen, taartjes maken en knutselen. Kortom, keuze genoeg!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website: www.sjorssportief.nl

Vragen? Mail naar: [email protected]

 

Bron: Gemeente Wijchen

Reacties