Ruim 40 theatervoorstellingen in het nieuwe jaar

Foto: wijchen.nieuws.nl

Theater ’t Mozaïek heeft het programma voor het volgend jaar bekendgemaakt. Zowel de optredens die zijn doorgeschoven vanwege de coronamaatregelen als nieuwe shows zijn hierin opgenomen.

Bijzonder is de livestream van de podcast Man Man Man, met onderen anderen DJ Domien Verschuuren die op zondag 10 januari te zien is in het theater. De interactieve theatershow van de vlogster Co Trum is ook een voorbeeld van vernieuwing.

‘Echt cadeautje’

In de afgelopen maanden heeft het theater al diverse intieme theatershows gehouden met tafeltjes op 1,5 meter afstand. Het enthousiasme onder het publiek over deze setting is volgens het theater groot. ‘Dat maakt een theatervoorstelling een echt cadeautje in deze tijd, voor jezelf of voor een ander. Zo’n theaterticket past namelijk prima in of onder de kerstboom.’

Nieuw is de flamencovoorstelling van de Nijmeegse gitarist Manito, waarmee het nieuwe jaar start op 9 januari. Hij ontvangt in zijn voorstelling zangeres Monica Coronado. Reisliefhebbers kunnen aan het einde van januari hun hart ophalen tijdens de muzikale Reizigersverhalen van Joshua Aaron.

Familiemusical

Het programma met ruim 40 voorstellingen biedt veel oude bekenden voor de theaterbezoekers, zoals de cabaretiers Thijs Kemperink, Jochen Otten en Fabian Franciscus en de zangers Gerard van Maasakkers, Mariska van Kolck en Ed Struijlaart. En voor de hele familie komen de Hermannen en nu alsnog optreden, evenals Meneer Monster met de voorstelling Over een kleine mol en de familiemusical Het grote piratenavontuur.

Voorstelling Gevaarlijke Namen Foto: Theater ’t Mozaïek

Screbenica

Het toneelstuk Gevaarlijke Namen op 5 februari rondom het thema 25 jaar Screbrenica is uniek te noemen, zowel qua vorm als qua indringende inhoud. Voor de taalliefhebbers is de voorstelling Koken met taal van Wim Daniëls op 1 mei interessant.

Ook lokale artiesten vinden weer het theaterpodium in Wijchen: het uitgestelde optreden van het trio PUUR zingt met liefde is in februari te zien en in april komt singer-songwriter Joan Ellen, docente bij muziekcentrum MuziekDorp.

Op de site van ’t Mozaïek zijn alle voorstellingen te vinden die op het theaterprogramma staan.

 

 

Reacties