’t Mozaïek moet klein bedrag subsidie terugbetalen

Foto: Bruno/Germany via Pixabay

Stichting ’t Mozaïek moet 632 euro terugbetalen aan de gemeente. Voor het organiseren van een drive-through voor de vrijwilligers had de stichting 10.000 euro gekregen. In de begroting was gerekend met 450 vrijwilligers, er kwamen er 409.

’t Mozaïek houdt elk jaar op verzoek van de gemeente en in samenwerking met MeerVoormekaar een Vrijwilligersdag. Op deze wijze worden vrijwilligers in de gemeente Wijchen bedankt voor hun inzet en wordt hen de gelegenheid gegeven met elkaar in contact te komen. Deze vrijwilligers zetten zich vooral in op sociaal, cultureel en maatschappelijk vlak of in de zorg.

Jaarlijks ontvangt Stichting ’t Mozaïek een subsidie van 7.500 euro. Op 17 september 2020 heeft ’t Mozaïek vanwege de coronamaatregelen een drive-through georganiseerd met in totaal drie tijdsblokken. Vanwege deze aanpassingen zijn er extra kosten gemaakt om de Vrijwilligersdag te organiseren. Er is daarom een normsubsidie toegekend van 10.000 euro. Omdat er minder mensen kwamen moet een klein bedrag worden terugbetaald.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen