Wie wordt werkgever van het jaar voor thuiswerkers?

Foto: Anrital1705/Pixabay

Het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het en regionaal samenwerkingsverband Slim & Schoon Onderweg zijn op zoek naar de beste (thuis)werkgevers van het jaar 2020. Als blijk van waardering voor de veerkracht en het aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar, reiken zij de ‘Zo Werkt Het Award’ uit.

Door COVID-19 moesten mensen die thuis kúnnen werken in korte tijd een fijne en productieve thuiswerkplek creëren. De mensen die op locatie moesten werken, hebben zich ook moeten aanpassen door op andere manieren of tijden naar hun werk te reizen. Tal van organisaties hebben zich ingespannen om deze aanpassingen te faciliteren voor hun werknemers.

Regionale winnaars

Om de werkgevers e organisaties die dit op een goede manier hebben gedaan, te belonen is de ‘Zo Werkt Het Award 2020’ in het leven geroepen. De awards worden uitgereikt in vier verschillende poules; zo maken zowel kleinere start-ups als de multinationals kans op de prijs. De winnende werkgevers worden gekozen uit de nominatie-inzendingen van werknemers door heel het land. Werknemers kunnen hierbij een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun organisatie van het afgelopen jaar.

Ook benoemen de regionetwerken regionale winnaars; Slim & Schoon Onderweg doet dit voor de regio Arnhem-Nijmegen. De winnaars krijgen naast een award een op maat gemaakt mobiliteitsplan ter waarde van 4000 euro. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert kans op prijzen zoals een Muto E-bike.

Werkorganisatie Druten Wijchen

Wie bij een organisatie werkt die haar werknemers het best geholpen heeft om het (thuis)werken in 2020 een stuk makkelijker te maken, kan het bedrijf nomineren via de website. Nomineren kan tot en met 10 maart. Op de lijst van genomineerden staat onder andere Werkorganisatie Druten Wijchen in de categorie 50 tot 200 werknemers. De award wordt uitgereikt op dinsdag 16 maart, precies 1 jaar na de start van de eerste lockdown.

 

 

 

Reacties