Eerste tuinboek van Henny van Lent-Polman

Foto: Eszter Miller/Pixabay

Henny van Lent-Polman uit Balgoij heeft onlangs haar eerste boek uitgebracht: Hallo Tuin. Praktisch omgaan met je tuin. In het boek staan allerlei tips en adviezen voor tuinieren.

Het boek geeft ook checklists voor een gezonde tuin, bomen en gazon en methoden en technieken om in een zo kort mogelijke tijd je tuin te verbeteren. Henny van Lent-Polman is samen met haar man in 1988 op een stuk weiland begonnen met het bedrijf Lepona, het tegenwoordige tuincentrum en hoveniersbedrijf.

Henny van Lent-Polman. Foto: lepona.nl

“Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies” zegt ze op de bedrijfssite.

De plantenteeltdeskundige werkt ook als TuinTeacher en geeft bij mensen thuis advies over de tuin. Ze schrijft daarnaast regelmatig columns en blogs en maakt elk jaar 2 GroenGlossy’s met allerlei tuinadviezen en -tips.

Op dinsdag 13 april is de officiële presentatie van het boek op het plantencentrum van Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen