Dierbare armband teruggevonden in Wijchen

Theo Teeuwsen heeft weer alle reden tot lachen: zijn armband is teruggevonden.
Foto: Mieke Teeuwsen

Theo Teeuwsen heeft zijn armband terug! De 75-jarige Nijmegenaar verloor het dierbare kleinood, waarin de as van zijn vrouw is verwerkt, op 1 april waarschijnlijk in het centrum van Wijchen. Dat bleek zo te zijn.

“De armband is gevonden in de buurt van de Albert Heijn in Wijchen”, zegt de verheugde dochter Mieke Teeuwsen. “Via Facebook en ook weer via via kreeg ik hier woensdagochtend een berichtje over. We zijn echt superblij.”

Emotionele waarde

Oud-Wijchenaar Teeuwsen was zeer bedroefd dat hij de armband verloor, zegt zijn dochter. “Het is een zeer speciale armband met grote emotionele waarde omdat in de armband as van mijn moeder is verwerkt. Mijn vader was er echt stuk van.”

Mieke Teeuwsen zocht via sociale media aandacht voor het verloren voorwerp en ook wijchen.nieuws.nl besteedde er op de website en Facebook aandacht aan. En met succes. “Alle aandacht en het delen van mijn berichtje heeft ertoe geleid dat mijn vader zijn armband weer heeft. Mijn berichtje is op Facebook meer dan 10.000 keer gedeeld. Echt bizar!”

Zie ook:
Wie heeft deze armband gevonden?

Reacties