Biertje deze maand centraal bij ‘De perfecte grimas’

Foto: Pixabay

De regionale Stichting Musical Productie Maas en Waal is een paar maanden geleden gestart met een foto/videoproject om te laten zien hoe belangrijk cultuur voor de samenleving en dus ook voor Maas en Waal is.

Vanwege het noodgedwongen uitstel van de jaarlijkse vertolking van een musical bedacht het team van Musical Maas en Waal de actie ‘De perfecte grimas’ om het contact met de regionale inwoners warm te houden, maar ook om zijn maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Wie wil meedoen, moet zich aanmelden via e-mail. Er wordt dan een code toegezonden waarmee een foto of het filmpje kan worden ingezonden. Per (maand)thema wordt een galerij aangemaakt waarmee deelnemers ook de andere inzendingen kunnen zien.

Terrassen

Een eerder actie had als thema ‘grimas’. Voor de maand mei staat ‘biertje’ centraal. Nu de terrassen weer beperkt open mogen, geeft dat nieuwe mogelijkheden. Alles wat met een biertje te maken heeft kan worden gefotografeerd of gefilmd. Dit kan als individu, maar in groepjes werken is ook mogelijk. Een filmpje mag maximaal 30 seconden duren.

Er volgen de komende maanden nog andere thema’s. Die worden telkens bekendgemaakt via de site van Musical Maas en Waal.

 

 

 

Reacties