Atelierroute verzet naar eerste weekend september

Foto: KunstKring Wijchen

De Wijchense Open Atelierroute is verzet naar september. Oorspronkelijk zou het tweejaarlijkse evenement worden gehouden in het laatste weekend van juni, maar vindt nu plaats op 4 en 5 september. Er hebben zich inmiddels al ruim 30 kunstenaars aangemeld, maar de inschrijvingstermijn is verlengd.

Het is de negende keer dat de Wijchense Atelierroute in Wijchen en de kerkdorpen georganiseerd wordt. Bij eerdere routes gingen telkens honderden mensen met een routeboekje in de hand op verkenning uit. Naast de atelierroute wordt in het Kunsthuis in het centrum van Wijchen een overzichtsexpositie met werk van alle deelnemers gehouden.

Inschrijven

De inschrijvingstermijn is verlengd tot 1 juni. Inschrijven kan via de website van KunstKring Wijchen. KunstKring Wijchen is een initiatief van Stichting Kunstpromotie Wijchen en in 2015 gestart om kunst in Wijchen op de kaart te houden. De inzet is om laagdrempelige activiteiten over beeldende kunst te organiseren voor iedereen die daarin interesse heeft; om kunstenaars de gelegenheid te geven hun werk te tonen worden exposities en de atelierroute georganiseerd.

Zie ook:
Dit jaar weer Open Atelierroute

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen