Tien leuke vaderdagcadeaus voor Wijchense vaders

Foto: Vlada Karpovich/Pexels

Ben je op zoek naar cadeau-inspiratie voor Vaderdag? Onze redactie heeft een aantal leuke cadeau-ideeën uit Wijchen voor je uitgezocht. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Wijchense cadeaubon

Hoe kun je de lokale ondernemers na die moeilijke coronaperiode beter steunen dan vader een Wijchen= Cadeaukaart te geven? Ze zijn er van 7,50 tot 75 euro en zijn in te wisselen bij een groot aantal winkels in Wijchen.

 

Oranje T-shirt

Zeker in deze EK-tijd als vader veel tijd voor de televisie doorbrengt is een oranje T-shirt een fraai cadeau. Hij is er tot en met XXL (overigens zijn er ook vrouwenmodellen).

 

Wijchense verjaardagskalender

Vaderdag vergeet je niet, maar hoe zit met al die andere verjaardagen, huwelijksdata en dergelijke? Nooit meer iets vergeten met deze verjaardagkalender met fraaie lokale foto’s.

 

 

Workshop graffiti

De Wijchense graffitikunstenaar Moris maakt Wijchen kleurrijker met zijn fraaie muurschilderingen. Voor wie zelf eens aan de slag wil geeft Moris workshops.

 

 

 

 

Wijchense vlag

Geen oranje, maar wel fraai rood en geel: de officiële Wijchense vlag van 100 x 150 centimeter. Een rode vlag met een geel Andreaskruis, met 4 omgekeerde droogscheerderscharen.

 

 

Emiliastoet

Arnhem mag dan zijn Arnhemse Meisjes hebben en Zeeland de babbelaar, wij hebben de Emiliastoet. Vernoemd naar Emilia van Nassau die van 1609 tot 1625 in Wijchen woonde. De stoet is gemaakt van krentenbrood met amandelspijs, banketbakkersroom, mandarijnen en kaneel.

 

Wijchens bierpakket

Is dat geen leuk idee: een pakket van Wijchense bieren? Gebrouwen door brouwerij Wijchense Schòne. Er is genoeg keus: van weizenbock Blonde Dern, via de blonde DukZat, tot IPA Hittepetit, tripel WanneKwats, en porter Hou je wâ. Voor de herfstbok Bukske zullen we maar even wachten. Te koop bij de lokale drankenhandel.

 

 

 

 

 

 

Skyline

De skyline van New York kennen we allemaal wel. Maar het is leuker om de skyline van Wijchen aan de muur te hebben hangen. Te koop bij cadeauwinkel BiSonder in de Touwslagersbaan.

 

Boek Wijchens erfgoed

Voor de vaders die niet van voetbal houden en liever een goed boek lezen, is er Waardevast erfgoed in Wijchen van Bert Bloo, Harry Bakker, Guus van Heck en Nic Bakker. Dit boek van eind vorig jaar beschrijft een stuk industriegeschiedenis in Wijchen. Te koop bij onder meer de lokale boekhandels.

 

 

 

Dinerbon

Heerlijk uiteten is uiteraard ook niet te versmaden. Bij diverse restaurants in Wijchen kun je een dinerbon kopen om vader komende zondag mee te verrassen.

 

Reacties