Kiss-and-rideplek voor kinderen Okie Dokie Dorp

De jeugd aan de slag tijdens het laatst gehouden Okie Dokie Dorp in 2019
De jeugd aan de slag tijdens het laatst gehouden Okie Dokie Dorp in 2019
Foto: HDV Productions

In het Oosterpark aan de Meerdreef vindt volgende week Okie Dokie Dorp plaats. Voor vrijwilligers, ouders en verzorgers is er een kiss-and-rideplek ingericht. De Meerdreef is in die week voor een deel afgezet.

Okie Dokie Dorp is een kindervakantieweek die jaarlijks in Wijchen wordt georganiseerd door ruim 300 vrijwilligers. In de topjaren deden er meer dan 750 kinderen mee die in de zomer 5 dagen lang in het Oosterpark gingen bouwen, knutselen, spelen en genieten van de activiteiten die de vrijwilligers voor ze organiseren. Binnenkort bestaat deze activiteit 50 jaar. 2020 was het eerste jaar dat Okie Dokie Dorp niet door kon gaan.

Kiss-and-ride

Dit jaar gaat Okie Dokie Dorp weer van start, met aangepaste omstandigheden in verband met de coronamaatregelen. Zo komt er een kiss-and-rideplek die nodig is om de stroom mensen bij het wegbrengen tussen 9.30 en 10.10 uur en ophalen tussen 15.45 en 16.25 uur goed te regelen. Door corona is het de bedoeling dat er zo min mogelijk volwassenen op het Okie Dokie-terrein komen.

Meerdreef

Okie Dokiedorp wordt gehouden van maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus. De Meerdreef is in de kindervakantieweek vanaf de rotonde bij de Zuiderdreef tot aan de eerste kruising, richting de Oosterweg, afgezet voor het verkeer. Deze is in één richting te gebruiken voor wegbrengende en ophalende ouders en verzorgers. Deze kiss-and-ride is met de fiets en met de auto bereikbaar. Het gronddepot aan de Meerdreef is hierdoor beperkt bereikbaar.

Een deel van de Meerdreef is volgende week afgezet. Kaart: Google Maps

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen