Derde locatie Huid- en oedeemtherapie Wijchen

Enkele huidtherapeuten van Huid- en oedeemtherapie Wijchen
Foto: Huid- en oedeemtherapie Wijchen

Huid- en oedeemtherapie Wijchen is dit jaar uitgebreid met een derde locatie door Dermadiq Beuningen over te nemen. Dit betekent dat cliënten ook daar terechtkunnen voor behandelingen.

Huid- en oedeemtherapie Wijchen heeft nu 3 locaties: Zomertaling en Heilige Stoel in Wijchen en de Wilhelminalaan in Beuningen. Het volledige team van Huid- en oedeemtherapie Wijchen bestaat uit 7 huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Cliënten kunnen bij de praktijk ook terecht zonder verwijzing. Sommige behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Tatoeages

Naast onder meer acnebehandelingen, oedeemtherapie, littekentherapie, laserbehandelingen en het verwijderen van huidoneffenheden en ongewenste haargroei kunnen bij Dermadiq ook tatoeages worden verwijderd. In Beuningen beschikt de praktijk over een M22-laser waardoor tatoeages, beenvaatjes, pigmentvlekken, roodheden en bloedvaatjes op een veilige manier weggehaald kunnen worden.

Lasers

De praktijk raadt diegenen die last hebben van ongewenste haargroei of spijt hebben van een tatoeage, nu te beginnen met laserbehandelingen. Nu het bijna herfst is, is de periode ideaal omdat laserbehandelingen de huid gevoeliger kunnen maken voor de zon. De praktijk maakt gebruik van verschillende soorten lasers. Samen met de huidtherapeut wordt bekeken welke laser of lasers het beste ingezet kunnen worden.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen