SpeelOtheek Wijchen zoekt vrijwilligers

Foto: speelOtheek Wijchen

SpeelOtheek Wijchen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die 2 of 3 keer per maand tijdens openingstijden speelgoed innemen en uitlenen.

Bij de speelOtheek is speelgoed te leen voor jong en oud: van zintuigelijk speelgoed voor de allerkleinsten tot gezelschapsspellen voor grote kinderen en volwassenen. Door het uitlenen van goed en verantwoord speelgoed wil de speelOtheek een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen.

De vrijwilligers helpen leners met hun keuze voor speelgoed en zetten speelgoed weg in de kasten. Ook mensen die kennis hebben van ICT, publiciteit, speelgoedonderhoud, inkoop, schoonmaak en administratie zijn welkom. Vrijwilliger zijn bij de speelOtheek is te combineren met kinderen, want die kunnen meegenomen worden. Werktijden, minimaal 2 x in de maand, kunnen zelf bepaald worden.

Wie interesse heeft kan een e-mail sturen naar [email protected] of langskomen tijdens de openingstijden, dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.00 en op zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. De speelOtheek zit in het Paschalishonk (toegang aan de zijkant), Woeziksestraat 18 in Wijchen.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen