In een groep op zoek naar werk

Foto: Leon/Unsplash

HetWerkt!Wijchen is op zoek naar mensen die samen met deze organisatie op zoek willen gaan naar werk. De bedoeling is dat er groepen van circa 5 personen worden gevormd die samen aan de slag gaan.

Stichting HetWerkt!Wijchen is de belangenorganisatie voor werkzoekenden uit de gemeente Wijchen. Bij dit nieuwe initiatief wordt gezamenlijk gezocht naar werk waar behoefte aan is en waarvoor klanten een redelijke vergoeding willen betalen. De groep bepaalt zelf hoe het aan te pakken.

Bijeenkomst

Om potentiële deelnemers te informeren wordt op dinsdag 19 oktober een bijeenkomst gehouden waarin dit idee verder wordt toegelicht. Onderwerpen die besproken worden zijn onder meer: Mag dat zo maar? Hoe zit het met je uitkering? Welke risico’s loop je? Is het werk niet te simpel of juist te complex?

Ook wordt gepeild of er belangstelling is onder de aanwezigen om samen een vervolgafspraak te maken. Aansluitend presenteren medewerkers van De Gelukzoeker hun ideeën.

Initiatief

De bijeenkomst is vrijblijvend. Belangstellenden zijn dinsdag 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur welkom bij Thuis bij Fien, Oude Klapstraat 10 in Wijchen. Wie verhinderd is maar wel mee wil denken over dit initiatief, kan een e-mail sturen naar [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen