D66 heeft kandidatenlijst voor 2022 rond

Foto: D66 Wijchen

D66 Wijchen heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. De lijst wordt, zoals al bekend was, aangevoerd door de in juni gekozen lijsttrekker Maikel Lukkezen.

In september konden de Wijchense leden zich kandidaat stellen. Na een selectieprocedure en een interne verkiezing is de lijst tot stand gekomen. Maikel Lukkezen: “Met 4 nieuwkomers en 2 ervaren raadsleden in de top 6 laten wij duidelijk zien dat we ons richten op de toekomst. Wij richten ons op een beter Wijchen en de daaromheen liggende kernen voor deze en toekomstige generaties.”

Vernieuwing

De eerste zes van D66 Wijchen op de kandidatenlijst zijn: Maikel Lukkezen, Miranda Muller, Kees van Galen, Han Demmers, Guus Reichgelt en Gou Jiang Yau. “Deze lijst herbergt de expertise en kennis van de afgelopen jaren en combineert dit met vernieuwing en toekomstbestendigheid. Een lijst met veel kennis van Wijchen en de omliggende kernen, en dat is een enorme luxe”, aldus Lukkezen.

Raadsfractie

Momenteel zitten in de raadsfractie van D66 2 raadsleden: Kees van Galen en Han Demmers. Daarnaast zijn er 3 raadscommissieleden: Kim Vereijken, Maikel Lukkezen en Guus Reichgelt.

Zie ook:
Maikel Lukkezen nieuwe lijsttrekker D66 Wijchen

 

Reacties

Cookieinstellingen