Henk Keijman 40 jaar in het onderwijs

Rector Henk Keijman van het Maaswaal College
Rector Henk Keijman van het Maaswaal College
Foto: Maaswaal College

Rector Henk Keijman van het Maaswaal College in Wijchen viert deze maand zijn 40-jarig schooljubileum. Keijman werkt al 28 jaar bij het Maaswaal College waar hij in 1993 begon als docent levensbeschouwing, kantoor- en verkooppraktijk.

Het jubileum van Keijman werd vorige week donderdag op het Maaswaal College gevierd, tegelijk met de verjaardag (dies natalis) van de school met onder meer een lezing van Amin Asad, Docent van het Jaar 2021.

Locatiedirecteur

Keijman volgde de Pedagogische Akademie Felua in Ede en startte als leraar avo/godsdienst bij een scholengemeenschap in Zeist. Daarna werkte hij bij SG de Klokkenberg in Nijmegen, die later samen met het Scholengemeenschap Wijchen en het Dukenburg College het Maaswaal College vormde. In 2002 werd Keijman vestigingsleider aan de Oosterweg en 2 jaar later locatiedirecteur vmbo. In 2012 werd hij rector. Hij heeft inmiddels zijn eigen kinderen op school gehad en volgend schooljaar een kleinkind.

Medezeggenschap

Keijman bekleedde verschillende taken in de onderwijsmedezeggenschap, zowel als ouder en als  docent. Zo was hij onder meer voorzitter van de medezeggenschapsraden van De Klokkenberg en het Maaswaal College, en voorzitter van de voorlopige gmr (gemeenschappelijke medezeggenschapsraad) van de Alliantie Voortgezet Onderwijs Nijmegen e.o.

Als vrijwilliger was hij onder meer voorzitter van de Kerkenraad Protestantse Gemeente Wijchen-Leur-Batenburg en voorzitter van de Streekkerkenraad Protestantse Gemeente Maas en Waal.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen