Gratis corona-QR-stickers voor ondernemers

Foto: StickerCompany

Om winkels en ondernemers die met de nieuwe coronamaatregelen nog open zijn te ondersteunen, komt het bedrijf StickerCompany met een aardige actie: een gratis QR-afstand-sticker voor alle ondernemers in heel Nederland.

Zowel personeel als klanten kunnen de QR-afstand-sticker scannen en zo de laatste coronamaatregelen raadplegen. De sticker is eenvoudig aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen van ramen, muren en vloeren, zowel binnen als buiten. De sticker is duurzaam, want hij is van een pvc-vrij materiaal gemaakt en geproduceerd aan de hand van een milieuvriendelijk printproces.

Betekenis

Over de actie om gratis stickers aan te bieden, zegt Tinus Kouwenberg, directeur van StickerCompany, dat het Eindhovense bedrijf van betekenis wil zijn voor collega-ondernemers. “Iets doen in plaats van stilzitten en afwachten. Vooral ook omdat de coronaperiode voor ondernemingen als de onze een gouden tijd is.” De zogenoemde sign-branche is in zijn geheel volgens Kouwenberg enorm gegroeid door de vraag naar alle soorten stickers.

Ondernemers die de gratis sticker (inclusief gratis verzending) willen hebben, kunnen hem bestellen via de website van het bedrijf.

Reacties

Cookieinstellingen