Tuincursus in februari en maart bij Groei & Bloei

Foto: Pixabay

Groei & Bloei heeft een tuincursus georganiseerd voor mensen die een tuin willen aanleggen of hun tuin willen veranderen. De cursusavonden zijn op 3 donderdagavond in februari en maart.

De cursus ‘We hebben een tuin. Wat nu?’ gaat onder andere over: waar beginnen we, wat is er mogelijk, welk groen, hoe richten we de tuin in en waar moet je op letten? Karin Thonen van www.thonentuinen.nl helpt de deelnemers in die bijeenkomsten naar een groene tuin.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten zijn op 10 en 24 februari en 10 maart van 20.00 tot 22.00 uur en zijn bij Yuverta (voormalige Helicon) aan de Marga Klompélaan 37 in Nijmegen. Zowel leden als niet-leden van Groei & Bloei kunnen deelnemen. Aanmelden kan voor 1 februari via [email protected]. Er kunnen maximaal 9 personen meedoen.

Afdeling

De cursus wordt georganiseerd door de afdeling ‘Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal’ van de vereniging Groei & Bloei, een landelijke vereniging die als missie heeft kennis en enthousiasme over tuinen en bloemen te delen en zo bij te dragen aan een groenere omgeving.

 

Reacties

Cookieinstellingen