Rabobank en VNO-NCW Midden bundelen krachten

Barry van de Lagemaat (Rabobank, links) en Karel Heijink (VNO-NCW Midden) tekenen de overeenkomst.
Foto: Rabobank

Rabobank en VNO-NCW Midden hebben een partnerovereenkomst getekend. Beide organisaties zetten zich in voor een sociaal-economisch sterke regio en werken de komende jaren vooral samen op het terrein van circulaire economie.

De organisaties gaan werken aan events en activiteiten, waar ondernemers in de regio hun voordeel mee kunnen doen.

Verduurzaming

Rabobank is onder andere partner van de Circulaire Innovatie Top 20 in Gelderland en Overijssel, die jaarlijks door VNO-NCW Midden wordt georganiseerd. Ook ondersteunt Rabobank in het expertteam bedrijventerreinen, waarbij verduurzaming van bedrijventerreinen een belangrijk onderdeel is.

VNO-NCW Midden en Rabobank zijn van plan om jaarlijks een event te organiseren rondom energietransitie en circulair ondernemen.

Expertise

Directievoorzitter Barry van de Lagemaat, die namens de Rabobank Twente-Achterhoek, Gelderland-Zuid en Midden Oost Nederland het partnercontract ondertekende, vindt de samenwerking niet meer dan logisch. “We hebben hetzelfde belang, beide organisaties zetten zich in voor ondernemers in de regio. Het is goed dat we initiatieven verbinden en onze expertise delen.”

Samenwerken

Karel Heijink, directeur VNO-NCW Midden, zette namens de werkgeversvereniging zijn handtekening onder het nieuwe contract. “We formaliseren hiermee in feite wat we al jarenlang doen: samenwerken en activiteiten bundelen, in het belang van ondernemers. We willen voorkomen dat zij door de bomen het circulaire bos niet meer zien.”

Reacties

Cookieinstellingen