AWC speelt zich veilig tegen Halsteren

Jorn Reuvers scoorde tweemaal tegen Halsteren.

AWC speelt volgend seizoen weer in de hoofdklasse. Met de 4-1 zege op Halsteren werd dit veiliggesteld. Jorn Reuvers en Safa Kizir scoorden ieder tweemaal.

Het eerste kwartier had AWC op eigen terrein niets te vertellen tegen Halsteren dat veel feller aan de wedstrijd begon. In de 8e minuut resulteerde dat ook in de 1-0 door Jasper Waalkens, de beste speler voor rust aan de kant van Halsteren. Maar toen AWC in de 18e minuut gelijkmaakte door Safa Kizir keerde de wedstrijd.

Juweeltje

Met snelle, effectieve uitvallen waarbij vooral Boy Visser en Fren Stevens voorbereidend goed werk leverden, stond het bij rust 4-1 waar het ook 5- of 6-1 had kunnen zijn. De 2-1 van Jorn Reuvers in de 27e minuut was een juweeltje doordat hij zich met rechts vrij speelde en met links hoog in de hoek scoorde.

Penalty

In de 39e minuut was het weer raak voor Reuvers en vlak voor rust benutte Kizir een penalty nadat de doorgebroken Stevens was neergelegd.

Na de rust waren er over en weer kansen voor beide clubs maar werd er niet meer gescoord. Door dit resultaat is het zeker dat AWC volgend seizoen weer in de hoofdklasse speelt.