Testlocatie Umberto aan de Graafseweg gesloten

Foto: Google Maps

De testlocatie Umberto aan de Graafseweg 699 in Wijchen is gesloten. GGD Gelderland-Zuid heeft dit besloten omdat de vraag naar coronatesten en -vaccinaties sterk is verminderd.

Inwoners van Gelderland-Zuid kunnen voor testen en vaccinaties de komende tijd terecht in de locaties in Tiel en Nijmegen.

Testbeleid

Sinds 11 april 2022 is het testbeleid veranderd. Het is niet meer nodig om na een positieve zelftest een bevestigingstest te doen bij de GGD. Zelftesten bij klachten blijft wel belangrijk volgens de GGD. Door de zelftest kom je te weten of je corona hebt of niet en kun je je gedrag daarop aanpassen. Voor sommige mensen geldt nog steeds het advies om een test te doen bij de GGD. Voor wie dit geldt is te lezen op de site van deĀ Rijksoverheid.

Locaties

De GGD blijft open voor coronatesten en -vaccinaties; informatie over openingstijden en locaties zijn te vinden op de website van GGD Gelderland-Zuid. GGD Gelderland-Zuid vaccineert in de regio ook op tijdelijke locaties. Dat is ook te lezen op de website over de regiotour.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen